Perfect beauty by Daria

Stuur me een berichtje!

Kom in contact

Neem contact op

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of om een afspraak te plannen in onze beauty salon! Tot snel. 

Volg ons!

FAQ

Onze manier van werken is erg subtiel. We brengen de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen.

De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 dagen. Gedurende deze periode mogen je wenkbrauwen ook niet nat worden. Genezing van de lippen duurt ongeveer 4 dagen.

We beginnen eerst met een consultatie waarin we de wensen van de klant bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De vorm wordt van te voren getekend zodat je niet voor verassingen komt te staan en de kleur wordt besproken. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Ook zal een foto worden genomen voor en na de behandeling voor onze database.

Uw huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er a.u.b. rekening mee dat deze normaliter 4-6 weken na uw eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.

Voordat je besluit Permanente make-up te laten zetten, zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten, voor je keuze op een bepaalde salon valt. Hygiëne is hier een van. Maar hoe weet je nu of een salon hygiënisch werkt? Sinds 2007 is het bij wet verplicht dat iedereen die Permanente make-up zet een GGD vergunning heeft. Dit houdt in dat de GGD om de drie jaar komt controleren of de salon nog wel hygiënisch werkt en aan alle hygiënische eisen voldoet. Zo moet de salon bijvoorbeeld over gladde vloeren en muren beschikken, moet er een kraan zijn die met de elleboog bediend kan worden, moet er handalcohol aanwezig zijn, en papieren doekjes om de handen mee af te drogen, moet er een verbanddoos aanwezig zijn, moet de apparatuur, handschoenen en pigmenten door de GGD goed gekeurd zijn, etc. Buiten dat moet ook de behandeling volledig hygiënisch gebeuren. Zo moet er met een steriele naald gewerkt worden. Moeten gebruikte doekjes tijdens de behandeling direct in de prullenbak weggegooid worden, etc. Pas als alles volledig goed bevonden is, krijgt men een GGD vergunning. En kun je er vanuit gaan dat er hygiënisch gewerkt wordt. Toch zijn er nog altijd salons die geen GGD vergunning hebben, omdat dit behoorlijk wat kost voor een salon. Ik hoor daardoor ook behoorlijk wat horror verhalen als het aankomt op hygiëne. Als naaldjes die aan een klant worden mee gegeven, om een volgende keer nogmaals te gebruiken. Echt uit den boze dus. Wil je weten of een salon een GGD vergunning heeft dan kun je deze vinden op: www.veiligpmu.nl